Popis produktu
Lékařská věda o velmi účinném léčení a prevenci nemocí pomocí živin udělala za posledních 30 let nesmírné pokroky. Tyto poznatky jsou však většinou roztroušeny ve speciálních odborných časopisech, které jsou málo čteny, takže většina praktických lékařů o nich ani neví. Autorka této publikace vystudovala lékařskou fakultu, získala vědecký titul z biologie a biochemie a specializovala se na ortomolekulární medicínu. Ortomolekulární medicína léčí živinami, tj. látkami, obsaženými v lidském těle. Nedostatek některých látek vyvolává určitou nemoc. Z tohoto hlediska je složení potravy pro nemocného stejně důležité jako pro zdravého. Uzdravení z jakékoliv nemoci nemůže být rychlé, pokud je neúčinné trávení a vstřebávání. Naše strava by měla sestávat co nejvíce z potravin v přirozeném stavu. O stupni našeho zdraví rozhoduje nejen výběr potravin, ale i způsob, jak je připravujeme. Pokud jíme potraviny, které mají nevhodný poměr kalorií a živin, vznikne nedostatek životně důležitých živin.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.